Pares i mares delegats/des de classe

OBJECTIUS

 • Afavorir una comunicació més transversal i horitzontal entre l'escola i els pares i mares.
 • Aconseguir una major representativitat i participació del col·lectiu de pares i mares de l'escola.
 • Potenciar la figura del pare/mare guia per tal d’orientar i informar a les famílies del seu curs sobre temes d'escola.

 

Funcions de la figura de pare i mare delegat/da:

 1. Motivar i dinamitzar els pares i mares del seu curs per tal d’integrar-los en la dinàmica del centre (reunions, festes, equips de treball, conferències, etc).
 2. Canalitzar les inquietuds, suggeriments, necessitats i interessos generals dels pares i mares del seu grup-classe cap a l'escola, a través dels coordinadors de delegats que ho traspassaran a les reunions d'AMPA i equip directiu. En el cas d'interessos i necessitats específiques d’un curs concret es tractarà directament amb el mestre tutor i el delegat del curs corresponent.
 3. Informar els pares i mares del seu grup-classe d'aquells aspectes que es determinin des de l'AMPA i l'escola.
 4. Col·laborar, sempre que sigui possible i pertinent, en les activitats proposades en el marc escolar.
 5. Fer la valoració conjunta amb la resta de delegats i el seu coordinador/a.
 6. Ajudar a integrar les famílies nouvingudes a l'escola.
 7. Assistir a les reunions que convoqui l'escola.
 8. Col·laborar amb la junta de l'AMPA en tots aquells projectes que es decideixin dur a terme durant el curs.
 9. Actuar en confidencialitat en relació amb la informació de què disposa per la seva funció com a delegat del seu curs.
 10. Assistir a les meses de l'assemblea.

 

DELEGATS/DES EDUCACIÓ INFANTIL
P3 Mª Àngels Rodríguez (mare de la Joana) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Raquel Gonzaga (mare de l'Aba) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
P4 Marta Fall (mare de la Noa) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Georgina Vinyals (mare de la Kiara) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
P5 Isabel Arbat (mare d'en Gael) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Lola Hidalgo (mare de la Laura) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Teresa Trillo (mare d'en Dídac) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
DELEGATS/DES CICLE INICIAL
1r  Marina Sala (mare d'en Biel) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Anna Cortés (mare de l'Èlia) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
2n Pilar Frigola (mare de l'Àlex)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Marta Bravo (mare de la Laura)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
DELEGATS/DES CICLE MITJÀ
 3r Berta Artigas (mare de la Júlia i la Montse) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
 4t Mei Daunis (mare de l'Albert) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Javi Cortés (pare de l'Amaia) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
DELEGATS/DES CICLE SUPERIOR
Ester Sirvent (mare de l'Abril i en Genís) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Clàudia Tirado (mare de l'Aina) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
Anna Puig (mare de l'Àlex)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Núria Casanova (mare de l'Aniol)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
COORDINADORS/ES DE DELEGATS
INFANTIL  Mª Àngels Rodríguez

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     
PRIMÀRIA  Berta Artigas  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   Marina Sala  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.